21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Κέντρικ Ναν έκανε αίτημα για τουρκικό διαβατήριο» – Διαψεύδει ο Αταμάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος να αγωνιστεί και σε εθνικό επίπεδο φαίνεται πως είναι ο Κέντρικ Ναν, όχι όμως με την ομάδα των ΗΠΑ. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR, έκανε αίτημα για τουρκικό διαβατήριο σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα και είναι έτοιμος να προπονηθεί και με άλλη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Η «μαγική» rookie σεζόν και η Τουρκία 

Ο Ναν έγινε περιζήτητος στο ελληνικό κοινό το περασμένο καλοκαίρι, καθώς για πολλές βδομάδες, «έπαιζε» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Παρά το έντονο ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες, οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε deal, ωστόσο ο Αμερικανός, έγινε κάτοικος Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR του έκανε μία εξαιρετική πρόταση και για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ναν ήρθε να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Όντας ένας από τους κορυφαίους της ομάδας του, την οδήγησε στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και την κορυφή της Ευρώπης.

Yeni Devşirmemiz Kendrick NunnMilli Takım Antrenörü Ergin Ataman’ın bir süre önce işaret ettiği şekilde Panathinaikos’tan oyuncusu Kendrick Nunn’ın TC vatandaşı olması için başvuru yapıldı.https://t.co/o3kT0e2Hg2

— Basketfaul (@basketfaul) August 20, 2024

Σύμφωνα με το basketfaul.com, ο 29χρονος γκαρντ, θέλει να αγωνιστεί και σε εθνικό επίπεδο. Συγκεκριμένα με την εθνική Τουρκίας, μιας και με βάση το ρεπορτάζ, ο ίδιος έκανε αίτηση, προκειμένου να βγάλει τουρκικό διαβατήριο. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Εργκίν Αταμάν  σε δηλώσεις του, είπε ότι ο Ναν προχώρησε σε αυτή την κίνηση και έτσι αν δεν υπάρξει πρόβλημα, οι δυο τους θα συνεργάζονται σε δύο ομάδες. 

Με το δημοσίευμα αυτό έγινε μεγάλος ντόρος στη γειτονική χώρα και ο Αταμάν άμεσα βγήκε να κάνει δηλώσεις, με τον ίδιο να τονίζει ότι είναι αναληθές ότι γράφτηκε.

Διαβάστε όσα είπε ο Αταμάν

«Δεν υπάρχει τέτοια εξέλιξη. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με την “πρόσληψη” του Ναν. Τα νέα για τον Ναν δεν είναι αληθή. Έχουμε πολλές εναλλακτικές. Επιπλέον, συνεχίζουμε τις διαδικασίες ώστε ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς να είναι στην Εθνική ως γηγενής».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό