25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ο Κέβιν Σπέισι ομολόγησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «άπλωνε το χέρι του παραπάνω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές δεν μπορούσε να αναγνωρίσει πότε ξεπερνούσε τα όρια της συναίνεσης

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι παραδέχτηκε, ότι στο παρελθόν είχε «πιέσει καταστάσεις» και είχε επιδείξει παραβατική συμπεριφορά.

Ο ηθοποιός έχει απασχολήσει την επικαιρότητα λόγω των πολυάριθμων καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση που έχουν γίνει εναντίον του στην πάροδο του χρόνου. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η εμπλοκή του σε αυτές τις πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις τον έχει αφήσει με χρέη εκατομμυρίων δολαρίων, οδηγώντας στην δημοπράτηση της κατοικίας του. Παρότι ο Σπέισι δεν αποδεχόταν τις κατηγορίες στο παρελθόν, ομολόγησε στον Μόργκαν, ότι κάποιες φορές δεν μπορούσε να αναγνωρίσει πότε ξεπερνούσε τα όρια της συναίνεσης και «άπλωνε το χέρι του παραπάνω».

Σήμερα, προσπαθεί να αποκαταστήσει την εικόνα του, παρουσιάζοντας ένα «τρυφερό» και «φροντιστικό» πρόσωπο, χωρίς βέβαια να μπορεί να διαγράψει τις κατηγορίες του παρελθόντος. Η μακρά ιστορία καταγγελιών έχει επηρεάσει αρνητικά την καριέρα του, με τις παραγωγές τηλεοπτικών σειρών, όπως το «House of Cards», να τον αποσύρουν από το κάστ της εκπομπής. Στην πρόσφατη εκπομπή του Μόργκαν, ο Σπέισι αναφέρθηκε επίσης στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked», αρνούμενος τις νέες κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας και επίδειξη βίαιης συμπεριφοράς στον εργασιακό χώρο. Πάντως, το 2022 βρέθηκε και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου του Λονδίνου για μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης.

Να σημειωθεί ότι μία ομάδα ηθοποιών, μεταξύ των οποίων η Σάρον Στόουν, ο Λίαμ Νίσον και ο Στίβεν Φράι, στηρίζει τον Σπέισι στον «άδικο» αγώνα που κλήθηκε να δώσει και προτείνει την επιστροφή του στον χώρο της υποκριτικής. Ο Κέβιν Σπέισι είναι πολυβραβευμένος ηθοποιός που έχει κατακτήσει δύο βραβεία Όσκαρ, καθώς και ένα βραβείο BAFTA για τις ερμηνείες του στις ταινίες «Συνήθεις Ύποπτοι» και «American Beaut».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό