22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κάιλ Γκάι δεν ξεχνάει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κάιλ Γκάι είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό AKTOR ως ένα μεγάλο ταλέντο για τα γκαρντ. Ο ίδιος δεν κάθισε πολύ στην ομάδα, συνέχισε στην Ισπανία, ωστόσο με την ολοκλήρωση της σεζόν αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε πολύ μικρή ηλικία.

Ο ίδιος μίλησε για την απόφαση που πήρε, μίλησε για πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης προτού σταματήσει το μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR.

Διαβάστε όσα είπε ο Γκάι

«Έπαιξα με τον Παναθηναϊκό, νικήσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Όταν γυρίσαμε, μας περίμενε χιλιάδες κόσμου. Δεν ήθελαν να μας αγγίξουν ή αυτόγραφα. Απλώς είχαν πάθος για την ομάδα και τους παίκτες, κάτι από το οποίο μπορούμε να διδαχθούμε στις ΗΠΑ. Ξεπέρασαν τα όρια κάποιες φορές, αλλά όσο πιο παθιασμένοι είναι, τόσο το καλύτερο».

Για τους λόγους που αποσύρθηκε: «Τα τελευταία δύο χρόνια, κάποια στιγμή μέσα στην σεζόν σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Μετά, έπαιζα καλά και το έβγαζα από το μυαλό μου. Μετά σκεφτόμουν το ίδιο στα playoffs, μου έλειπε το σπίτι μου, αλλά έπαιζα καλά στα playoffs, ερχόντουσαν προσφορές για συμβόλαια και σκεφτόμουν ότι μπορώ να θυσιάσω ακόμα μία χρονιά. Συνέχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι.

Πέρυσι τον Μάρτιο, είπα ότι τελείωσα. Φυσικά, όταν το είπα, έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου. Έπαιζα στην Τενερίφη, ένα νησί κοντά στην Αφρική. Άρχισα να παίζω καλά. Μιλούσα με την οικογένειά μου, έλεγα ότι τελείωσα και δεν ήξερα τι θα κάνω μετά, παρά μόνο ότι θα κάνω διάλειμμα. Όταν τελείωσε η σεζόν πήρα πολύ καλές προσφορές, που θα εξασφάλιζαν τα παιδιά μου για την υπόλοιπη ζωή τους.

Είχα καλές προσφορές από καλές ομάδες. Είχα μιλήσει με την Ρεάλ, που δεν μου έκανε πρόταση, αλλά μιλήσαμε. Όταν όμως ήρθα στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και πέρασα χρόνο με τους προπονητές και πρώην συμπαίκτες μου, είχα πάρει την απόφασή μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό