22.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ιωνάς πήγε να κάνει εργασία και τον σκότωσαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ραγίζει καρδιές ο καθηγητής Νευρολογίας στο Ισραήλ, Δημήτρης Καρούσης, πατέρας του 26χρονου Ιωνά, ο οποίος ήταν μεταξύ των θυμάτων της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ.

«Φοιτητής, στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική, ήταν στον σταθμό του τρόλεϊ και τον σκότωσαν», ανέφερε ο κ. Καρούσης μιλώντας στην ΕΡΤ, σήμερα Τετάρτη.

Όπως περιέγραψε ο πατέρας του 26χρονου, ο Ιωνάς «ήταν στον σταθμό στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, στις 7 μ.μ. πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν».

«Ήρθαν από την αστυνομία και τον στρατό να μας ειδοποιήσουν»

«Δεν είχαμε επαφή γιατί δεν είχε μπαταρία στο κινητό του. Ήρθαν στις 12 τα μεσάνυχτα από την αστυνομία και τον στρατό να μας ειδοποιήσουν» σημείωσε.

«Θέλω να πω ότι είναι μια τρέλα, και οι μεν οι και οι δε, ο ένας με το κοράνι και άλλος με την Παλαιά Διαθήκη, κοιτάνε συνεχώς να σκοτώνουν ο ένας τον άλλο, δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Και αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους» ανέφερε ο πατέρας του 26χρονου.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ένας Έλληνας, κάτοικος Ιεροσολύμων, έχασε τη ζωή του στη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος.

Τελ Αβίβ: Ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης ο Έλληνας μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό