18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ινσίνιε αφήνει τη Νάπολι για την MLS και το Τορόντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος να φύγει από τη Νάπολι το καλοκαίρι είναι ο Λορέντζο Ινσίνιε: σύμφωνα με αναφορά του ιστότοπου ilroma.net, ο ​​αρχηγός των «παρτενοπέι»  θα αποχαιρετήσει τους «Ατζούρι» τον ερχόμενο Ιούνιο μετά από 10 χρόνια.

Επόμενος προορισμός του φέρεται να είναι το εξωτερικό και συγκεκριμένα το Τορόντο του Καναδά, όπου τον περιμένει συμβόλαιο 9,5 εκατομμυρίων ευρώ τη σεζόν.

Ο Ινσίνιε θα χώριζε έτσι από τη Νάπολι και τον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος του πρόσφερε μάξιμουμ 3,5 εκατομμύρια ευρώ, το ένα τρίτο της προσφοράς από την αμερικανική Major League Soccer.

Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός, γεννημένος το 1991, θα κερδίσει συνολικά 50 εκατομμύρια ευρώ από την υπογραφή του, που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιανουαρίου, κι έτσι ο παίκτης θα φύγει από την Καμπανία με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Λορέντζο Ινσίνιε θα «πλουτίσει» τις τάξεις του MLS, που ονειρεύεται να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από κάθε άποψη, αφαιρώντας τη φήμη του… καταφυγίου για ποδοσφαιριστές που η καριέρα τους έχει φθίνουσα πορεία.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες ομάδες της Βόρειας Αμερικής «έκλεψαν» εξαιρετικές περιπτώσεις από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Ινσίνιε, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον σε Ευρώπη και Ιταλία από άλλους συλλόγους, θα ήταν μόνο μία από τις τελευταίες επιδείξεις των φιλοδοξιών του αμερικανικο-καναδικού πρωταθλήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό