20.9 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ο ιδρυτής του Facebook έφτιαξε πολυμορφική Porsche

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Mark Zuckerberg συνεργάστηκε με το West Coast Customs για να μετατρέψει μια Porsche Cayenne σε ένα μίνι βαν κατά παραγγελία για τη σύζυγό του, Priscilla Chan.

Αυτό το μοναδικό project περιελάμβανε την επιμήκυνση του αμαξώματος του SUV, την προσθήκη συρόμενων θυρών και τον εξοπλισμό του με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8.

Ο Zuckerberg πρόσθεσε επίσης στη συλλογή του μια Porsche 911 GT3 Touring, συμπληρώνοντας το πολυτελές γκαράζ του.

Η προσαρμοσμένη Cayenne, που βασίζεται στο μοντέλο Turbo GT, διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα V8 4,0 λίτρων twin-turbo με ισχύ έως και 650 ίππους. Δεν είναι σαφές αν έγιναν τροποποιήσεις επιδόσεων στο ίδιο το μίνι βαν.

Η μεταμόρφωση περιελάμβανε την αφαίρεση των παραδοσιακών χειρολαβών των θυρών, την προσθήκη μεγαλύτερης πίσω αεροτομής και τη μείωση του ύψους κύλισης σε μαύρες ζάντες αλουμινίου με κίτρινες δαγκάνες φρένων.

Παρόλο που η Porsche είχε εξερευνήσει στο παρελθόν την ιδέα ενός minivan με το concept Vision Renndienst του 2018, δεν έχει δημιουργήσει κάτι παρόμοιο.

Ο Zuckerberg περιέγραψε το minivan ως «κάτι που είμαι αρκετά σίγουρος ότι πρέπει να υπάρχει».

Τα πολυτελή μίνι βαν έχουν αγορά στην Ασία, αλλά οι οπαδοί της Porsche μπορεί να έχουν ανάμεικτες αντιδράσεις σε μια τέτοια κατεύθυνση για τη μάρκα.

Ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δείχνει το ενδιαφέρον του Zuckerberg για την customizing, εγείρει ερωτήματα σχετικά με την πρακτικότητα και την ελκυστικότητα ενός μίνι βαν υψηλών επιδόσεων στον κόσμο των πολυτελών οχημάτων. Και βεβαίως των VIP αγοραστών τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό