16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και η Ινδή καλλονή σύζυγός του έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021, 14:00

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος καθώς πριν από λίγες ημέρες, η Ινδή σύζυγός, Allia Al Rufai, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Την ανακοίνωση έκανε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και σχολιάζοντας: «Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς».

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη συμμέτοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, «Survivor», είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή του για τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

«Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Την τελευταία μέρα στο σετ ξέχασα ένα σταυρό, πήρα την παραγωγή και είπα να μου το φέρουν. Τελικά τον έδωσαν σε εκείνη, και έτσι γνωριστήκαμε. Για εμένα ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Allia ήταν πιο διστακτική. Μου άρεσε εμφανισιακά, και όταν άρχισα να τη γνωρίζω μου έκανε εντύπωση το πόσο ευγενική και καλή είναι. Έχει πολλά πράγματα που έψαχνα σε μία γυναίκα. Ζήλια υπήρχε στην αρχή από τη μεριά μου. Κινητό έχω ψάξει, αλλά δε βγάζει πουθενά αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό