29 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

«Ο Θεός με προετοίμαζε ψυχολογικά και σωματικά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο «εξάστερος» επέστρεφε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και θα διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο στο Final Four του Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 81-72 και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση της Euroleague, με τον Μάριους Γκριγκόνις να μιλά στο Flash.gr και τον Αλέκο Χρυσικόπουλο, εκμυστηρευόμενος τα συναισθήματά του μετά από αυτή την σπουδαία επιτυχία.

«Ίσως ο Θεός να με προετοίμαζε ψυχολογικά και σωματικά»

Οι πρώτες σου σκέψεις, τα πρώτα σου συναισθήματα μετά από αυτήν την πρόκριση;«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια, είμαι απλά χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος μετά από μια μεγάλη σεζόν με πολλά παιχνίδια. Μερικές φορές ήμασταν τυχεροί, μερικές φορές όχι. Μένουν ακόμα δύο παιχνίδι (σ.σ. στο Final Four), αλλά τώρα πρέπει να πανηγυρίσουμε».

Με τον Παπαπέτρου να κάνει ένα βήμα μπροστά στη φετινή σειρά Playoffs και ειδικά σε αυτό το Game 5, έπαιξες λιγότερα λεπτά από ό,τι συνηθίζεις. Πόσο αγχωτικό ήταν για σένα να βλέπεις αυτό το παιχνίδι από τον πάγκο;«Όπως είναι για κάθε φίλαθλο, είμαι οπαδός της ομάδας μας. Είναι πολύ αγχωτικό γιατί θες τόσο πολύ να νικήσεις. Αλλά δόξα τω θεώ, ο “Παπ” (σ.σ. Παπαπέτρου) επέστρεψε και επιτέλους βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πέτυχε μεγάλα σουτ, όχι μόνο στο Game 5 και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν».

Πώς νιώθεις για την πρώτη σου συμμετοχή σε Final Four, τη στιγμή μάλιστα που η πρώτη σου σεζόν στην ομάδα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αλλά φέτος υπήρξε μια εντελώς διαφορετική εικόνα;«Ίσως ο Θεός να με προετοίμαζε ψυχολογικά και σωματικά. Δεν ξέρω… Πραγματικά είναι ένα υπέροχο ταξίδι για ένα είδος… τηλεοπτικών σειρών. Όμως είμαι χαρούμενος, δεν θέλω να το αναλύσω περαιτέρω, έτσι είναι η ζωή».

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου είπες για το σόου που δίνουν οι φίλαθλοι της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ξέρεις τι να προσδοκάς από το σόου που θα δώσουν όταν θα βρεθούν και στο Βερολίνο;«Σίγουρα πιστεύω πως η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague θα προσπάθησε να “ελέγξει” και να “περιορίσει” τους φιλάθλους μας γιατί σίγουρα θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο με πράσινες φανέλες. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας γιατί είναι παθιασμένοι για το άθλημα. Περίμεναν πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή. Θα δούμε… Δεν θέλω να το σκέφτομαι ακόμα, απλά θέλω να απολαύσω την στιγμή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό