20.6 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο θερμός εναγκαλισμός του Λούκα Ντόντσιτς με το ίνδαλμά του, Βασίλη Σπανούλη [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών ήταν ισοπεδωτική στον ημιτελικό του Σαββάτου (06/07) και πλέον είναι έτοιμη για τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Κροατία με φόντο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι στην Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση με σκορ 96-68 αποδεικνύοντας την κυριαρχία της εντός του παρκέ.

Ωστόσο, δεν έλειψε σε καμία περίπτωση ο σεβασμός εκτός του παρκέ, με τον 25χρονο περιφερειακό να χειροκροτείται μεταξύ άλλων από τους φιλάθλους του ΣΕΦ στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν πέρασε στον πάγκο, ενώ όλα είχαν κριθεί, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Ο 25χρονος σταρ του ΝΒΑ έδειξε το σεβασμό του και σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το τέλος του αγώνα όταν είχε μια όμορφη στιγμή με το παιδικό του ίνδαλμα. Ο λόγος φυσικά για τον ομοσπονδιακό προπονητή μας, Βασίλη Σπανούλη ο οποίος είχε έναν θερμό εναγκαλισμό και μια ωραία σύντομη συνομιλία με τον ηγέτη των Σλοβένων και των Ντάλας Μάβερικς.

Την στιγμή μάλιστα, απαθανάτισε η κάμερα της σλοβενικής ομοσπονδίας μπάσκετ, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο των δύο προσωπικοτήτων αλλά και την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν στον «Kill-Bill» ως πηγή έμπνευσης για τον ίδιο ενώ μεγάλωνε μπασκετικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό