27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ο Θέμης Καίσαρης ξέρει πώς θα ανταπεξέλθουμε στο πιο ‘καυτό’ ταμπλό στην ιστορία του Euro

Ειδήσεις Ελλάδα

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

SPORT24.GR
28.06.2024 | 11:21

24MEDIA

Πλησιάζουν τα νοκ άουτ στο πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό Euro όλων των εποχών. Η διοργάνωση κρύβει πολλές εκπλήξεις ακόμη. Μπροστά μας έχουμε έντονες αναμετρήσεις, ανάμεσα σε ομάδες που θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Ο Θέμης Καίσαρης μαζί με το efood σχολιάζει την αγωνιστική δράση και μας προτείνει μια άχαστη προσφορά, ιδανική για match pairing.

Το πρόγραμμα για τους φιλάθλους του Euro είναι γεμάτο. Κλείνουμε τον κύκλο με τους αγώνες των Ομίλων και περνάμε στις αναμετρήσεις που περιμένουμε με αγωνία. Από εδώ και στο εξής στο Euro η μάχη των νοκ άουτ ξεκινάει, ανάμεσα σε ομάδες μεγάλων δυνάμεων.

Ζούμε μια διοργάνωση με σασπένς και αυτό θα συνεχιστεί καθώς Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία θα είναι μαζί στο ίδιο ταμπλό του Euro. Στα γήπεδα της Γερμανίας θα γίνουν ανεπανάληπτες μάχες που θα απολαύσουμε στο έπακρο, γιατί πλέον οι Εθνικές Ομάδες παίζουν έχοντας στο επίκεντρο της προσοχής τους τον μεγάλο τελικό.

24MEDIA

Τα δεδομένα έχουν ως εξής σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Βλέπουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που κυνηγάει το ρεκόρ ως ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα σκοράρει σε 6 διαφορετικές διοργανώσεις Euro, παρακολουθούμε τον σούπερ σταρ Εμπαπέ, απειλητικοί πάντα είναι οι οικοδεσπότες Γερμανοί και έχουμε και τα πιτσιρίκια της Ισπανίας που έχουνε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Από όλους αυτούς, μόνο ένας θα παίξει στον μεγάλο τελικό στις 14 Ιουλίου.

Πώς θα ανταπεξέλθουμε μέχρι τον τελικό; (με Domino’s)

“Το δεύτερο πιο κρίσιμο κομμάτι του Euro είναι το φαγητό” είπε ο Θέμης Καίσαρης. Το efood με τα eurodeals συνεχίζει να φροντίσει για εμάς και το μενού έχει πίτσα και μπάλα, ο πιο άχαστος συνδυασμός.

24MEDIA

Συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο Παντελής Βλαχόπουλος στην πρεμιέρα του Euro εξηγώντας μας την απλή διαδικασία του eurodeals (μπαίνουμε στο efood, πατάμε το φίλτρο, βλέπουμε 50% offers, διαλέγουμε και παραγγέλνουμε) και παίρνοντας έπειτα τη σκυτάλη από τον Παντελή Διαμαντόπουλο που μας έδωσε τα δικά του tips, ο Θέμης μας εξηγεί την ειδική προσφορά Domino’s Eurodeal.

24MEDIA

Τι κοινό έχει η eurodeals προσφορά της Domino’s με μια μπάλα που κυλάει πάνω στην γραμμή του τέρματος; Και τα 2 είναι άχαστα. Για αυτό, προκειμένου να είμαστε χορτάτοι και πλήρως εξοπλισμένοι για τα κορυφαία ματς που έρχονται, αρκεί να πάρουμε αυτή τη φοβερή προσφορά με 2 μεσαίες πίτσες, 2 Heineken 330ml και 1 Twisty bread. Και κάπως έτσι θα ανταπεξέλθουμε στα γεμάτα σασπένς ματς μέχρι και τη λήξη της διοργάνωσης στις 14/7.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό