31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ο ηθοποιός του «How I Met Your Mother» μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αμερικανός ηθοποιός Νικ Πασκουάλ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 20 φορές την πρώην σύντροφό του, βραβευμένη καλλιτέχνη μακιγιάζ της βιομηχανίας του θεάματος.

IMDb, GoFundMe

Ο ηθοποιός συνελήφθη στο Τέξας προσπαθώντας να διαφύγει από τις ΗΠΑ στο Μεξικό.

Ο 34χρονος Πασκουάλ φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της Άλι Σίχορν στο Σάνλαντ της Καλιφόρνια γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα στις 23 Μαΐου και τη μαχαίρωσε. Η Σίχορν φέρει πολλαπλές τομές στον λαιμό της μαζί με κοψίματα στα χέρια και την κοιλιά της.

IMDb

Η καλλιτέχνης και παραγωγός ειδικών εφέ, γνωστή για τη δουλειά της στις ταινίες «Rebel Moon» και «Mean Girls», βρέθηκε από την παρένθετη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος.

Actor Nick Pasqual accused of stabbing Hollywood makeup artist ex-girlfriend 20 times arrested trying to flee US to Mexico https://t.co/8kaFyBRVEz pic.twitter.com/4goOBnhN9O

— New York Post (@nypost) May 30, 2024

Ο Νικ Πασκουάλ, σύμφωνα με τη New York Post, κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας, διάρρηξη κατοικίας πρώτου βαθμού με την παρουσία προσώπου και κατηγορία για τραυματισμό συζύγου, συντρόφου, αρραβωνιαστικού, φίλου, φίλης ή γονέα παιδιού.

IMDb

Κατηγορείται επίσης για «πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στο θύμα υπό συνθήκες ενδοοικογενειακής βίας. Ο ηθοποιός θα εκδοθεί στην κομητεία του Λος Άντζελες, όπου θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες. Σε περίπτωση καταδίκης, αντιμετωπίζει τη μέγιστη ποινή στην πολιτεία, αυτή της ισόβιας κάθειρξης.

Actor Nick Pasqual is arrested attempting to flee to Mexico after ‘stabbing makeup artist girlfriend Allie Shehorn 20 times’ – three days after she obtained a restraining order https://t.co/FmcRnz8mLR pic.twitter.com/vFnjiingnr

— Daily Mail Online (@MailOnline) May 30, 2024

Η 35χρονη είχε καταθέσει περιοριστικά μέτρα κατά του πρώην της συντρόφου, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση, κατηγορώντας τον ότι της επιτέθηκε σε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

IMDb

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νικ Πασκάλ είναι ηθοποιός με μικρούς ρόλους σε διάφορα έργα, όπως το «Rebel Moon» και το «How I Met Your Mother».

Πληροφορίες από New York Post και Dailymail



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό