18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ζότα εγκατέλειψε τουρνουά στο FIFA 22 για να παίξει με τη Σαουθάμπτον

Ειδήσεις Ελλάδα

VIRAL

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
27.11.2021 | 17:52

Ο Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη Λίβερπουλ
2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Ντιόγκο Ζότα συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στο FIFA22 λίγο πριν από την αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον, ωστόσο χρειάστηκε να εγκαταλείψει στον τέταρτο γύρο, καθώς έπρεπε να πάει στο παιχνίδι.

Ο Ντιόγκο Ζότα συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά για το FIFA 22 λίγο πριν από την αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον, ωστόσο χρειάστηκε να εγκαταλείψει το τουρνουά για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους “αγίους”.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ το δήλωσε στον αντίπαλό του στον τέταρτο γύρο, ο οποίος μάλιστα του ευχήθηκε και καλή επιτυχία για το παιχνίδι.

Ο Ζότα έχει δική του ομάδα Esports, η οποία έκανε retweet το tweet της Λίβερπουλ για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη Σαουθάμπτον, τονίζοντας ότι “τον συγχωρούν που αποχώρησε από τον προκριματικό”. Μάλιστα πανηγύρισε το γκολ σαν να παίζει playstation.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό