22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο «εφιάλτης» κάθε παρουσιάστριας: Νόμιζε ότι είναι εκτός αέρα και… – Δείτε βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ακόμα ατυχέστατη στιγμή είχε μία από τις κεντρικές παρουσιάστριες ειδήσεων του BBC.

Αυτή τη φορά η Annita McVeigh ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν ενημερώθηκε από το κοντρόλ ότι είχε βγει ζωντανά και για ένα ολόκληρο λεπτό οι τηλεθεατές την έβλεπαν να μιλάει με την ομάδα της και να… σκρολάρει στο κινητό της αμέριμνη

Το απόσπασμα μοιράστηκε στο X από τον κριτικό τηλεόρασης Scott Bryan, ο οποίος το συνόδευσε με λεζάντα: «Η στιγμή που η Annita άρχισε να ελέγχει το τηλέφωνό της ήταν όταν άρχισα να πανικοβάλλομαι».

Μετά τη σιωπή που επικράτησε στον αέρα και μόλις η McVeigh αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, δίχως καμία ένδειξη πανικού και με απόλυτο επαγγελματισμό άρχισε να παρουσιάζει τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας. Τα σχόλια μετά το περιστατικό έπεσαν βροχή στα social media.

«Φαίνεται να συμβαίνουν πολλά τεχνικά λάθη στο BBC το τελευταίο διάστημα…», σχολίασε ένας χρήστης του Χ, «Νόμιζα ότι τα ηχεία του φορητού μου υπολογιστή είχαν χαλάσει», έγραψε ένας άλλος. Πολλοί δε επαίνεσαν τον επαγγελματισμό της.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη  γκάφα από παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC. Πέρυσι η Maryam Moshiri είχε υψώσει το μεσαίο της δάχτυλο σε κάποιον από τους συνεργάτες της, πιστεύοντας κι εκείνη ότι δεν είναι στον αέρα.

Αμέσως μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν «on air» κατέβασε αστραπιαία το χέρι της και άρχισε να διαβάζει τους τίτλους για τον Μπόρις Τζόνσον.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη για την άσεμνη χειρονομία,  υποστηρίζοντας ότι απλώς «αστειευόταν λίγο με την ομάδα της».

«Λυπάμαι πολύ για αυτό. Έκανα ένα αστείο με την ομάδα μου και προσποιούμουν ότι μετρούσα αντίστροφα καθώς ο σκηνοθέτης μετρούσε από το 10 έως το 0, συμπεριλαμβανομένων των δακτύλων μου για να δείξω τον αριθμό. Όταν φτάσαμε στο 1 γύρισα το δάχτυλο ως αστείο και δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό θα καταγραφόταν από την κάμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ζητώντας συγγνώμη.

This isn’t satire, an actual BBC News presenter got caught giving the middle finger live.

Maryam Moshiri summing up the professionalism currently at the BBC. pic.twitter.com/QoJ4FT133J

— Chris Rose (@ArchRose90) December 7, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό