23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ερναντές έχει περιθώριο 10 ημερών για να αποφύγει τη φυλακή στην Ισπανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γάλλος αμυντικός της Μπάγερν, Λούκας Ερναντές, καταδικασμένος για μη συμμόρφωση με τα όρια που επέβαλαν οι δικαστές μετά από υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, έχει προθεσμία έως τις 28 Οκτωβρίου να μπει οικειοθελώς στη φυλακή στην Ισπανία, εκτός εάν η έφεσή του γίνει δεκτή εγκαίρως για να αποφευχθεί ο εγκλεισμός.

Ο 25χρονος, που κλήθηκε από δικαστήριο της Μαδρίτης για να ενημερωθεί για την απόφαση φυλάκισης, εμφανιζόταν τακτικά, αλλά στο μεταξύ άσκησε έφεση για την κράτηση.

Ωστόσο, μένει να καθοριστεί εάν το αρμόδιο όργανο για την εξέτασή του θα αποφασίσει εγκαίρως να αποφύγει την ποινή του.

Ο Λούκας Ερνάντες και η σύντροφός του, νυν σύζυγος του ποδοσφαιριστή Αμέλια Λορέντε, καταδικάστηκαν αμφότεροι για ενδοοικογενειακή βία τον Φεβρουάριο του 2017, μετά από καυγά.

Κανείς δεν είχε καταθέσει καταγγελία εναντίον του άλλου, αλλά και οι δύο κατηγορήθηκαν από τον Ισπανό εισαγγελέα. Ο τότε παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και η σύντροφός του είχαν καταδικαστεί ο καθένας σε 31 ημέρες κοινωφελούς εργασίας.

Επίσης, τους δόθηκε εντολή να μην βλέπουν ο ένας τον άλλον για έξι μήνες. Τέσσερις μήνες αργότερα, όμως, ο Ερναντές συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Μαδρίτης παρέα με την Λορέντε, η οποία δεν συνελήφθη καθώς δεν είχε ακόμη ειδοποιηθεί επίσημα για τη δική της εντολή περιορισμού.

Οι δυό τους επέστρεφαν στην Ισπανία από το Μαϊάμι, μετά το γάμο τους στις ΗΠΑ, ενώ το ζευγάρι έχει πια αποκτήσει και παιδί. Ο Ερναντές καταδικάστηκε το 2019 σε έξι μήνες φυλάκιση, ποινή εναντίον της οποίας είχε προσφύγει. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό