12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανανέωσε το συμβόλαιο του Παναγιώτη Τζαβέλλα

Ειδήσεις Ελλάδα

ELITE LEAGUE

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
01.06.2023 | 21:31

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στην αγκαλιά του Ερμή Σχηματαρίου θα βρίσκεται και τη σεζόν 2023-24 ο Παναγιώτης Τζαβέλλας, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που έχει αγαπηθεί και στηριχθεί ιδιαίτερα από τους “μπλε”.

Συμβολικό χαρακτήρα είχε η πρώτη ανανέωση συμβολαίου στην οποία προχώρησε ο Ερμής Σχηματαρίου, μετά το φινάλε της σεζόν 2022-23 στην Elite League, αφού η ομάδα θα κρατήσει στο δυναμικό για έναν ακόμα χρόνο τον Παναγιώτη Τζαβέλλα.

Πρόκειται για έναν αθλητή με ειδικές ανάγκες, τον οποίο έχει αγκαλιάσει η οικογένεια του Ερμή, δίνοντας του μάλιστα και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερούπολη. Να θυμίσουμε ακόμα πως η ΕΟΚ τίμησε τον νεαρό μπασκετμπολίστα, βραβεύοντάς τον στο περιθώριο του Final Four που έλαβε χώρα στα Άνω Λιόσια.

“Ο Ερμής Σχηματαρίου αρχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Elite League και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Τζαβέλλα.

Ο Παναγιώτης θα παραμείνει «μπλε» για ακόμη μία σεζόν, αποτελώντας την πρώτη κίνηση της ομάδας μας για τη διατήρηση του βασικού μας κορμού με τα δικά μας παιδιά”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό