20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 20 Αυγούστου 2021 ο Ερμής από τις 14° 47’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό που θα βρίσκεται στις 14° 47’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα μας πριμοδοτήσει με υψηλά επίπεδα νοητικής ικανότητας και κοινωνικές δεξιότητες χάρη στον προχωρημένο τρόπο επικοινωνίας μας. Ξαφνικές και αρκετά πρωτότυπες ιδέες θα μας βοηθήσουν να βγούμε από προβληματικές καταστάσεις και να βρεθούμε σε καλύτερα μονοπάτια, σχετικά πάντα με την δική μας εξέλιξη.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Οι ξαφνικές και καινοτόμες ιδέες σας θα είναι ο λόγος που θα βρεθούν λύσεις σε τυχόν επαγγελματικά σας προβλήματα που συνδέονται με οικονομικές συμφωνίες που δεν προχωράνε όπως ακριβώς περιμένατε. Αν κάποιοι από εσάς ψάχνουν δουλειά θα βρουν κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας για μια διαφορετική ζωή γεμάτη δημιουργικότητα και ευχάριστες εκπλήξεις θα σας ταρακουνήσει υπενθυμίζοντάς σας ότι, αν κάτι σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί, αυτό είναι ο έρωτας. Αναζητήστε τον, λοιπόν, στην ζωή σας, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να βρείτε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα που αφορούν, είτε εσάς, είτε μέλη της οικογένειάς σας. Επιπλέον, ίσως σας έρθουν, σαν έξτρα βοήθεια, και κάποια χρήματα με την μορφή ενός μπόνους από την εργασία σας ή κάτι σχετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ταξίδι, έστω και σχετικά μικρής διάρκειας ή σε κοντινό προορισμό, θα σας βγάλει από την, ως ώρας, πιεστική καθημερινότητά σας και θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Το ίδιο εφέ στην ψυχή σας θα δημιουργήσουν όμως και οι φίλοι σας μέσα από ευχάριστες συναντήσεις.

ΛΕΩΝ

Εκπλήξεις αλλά και ευχάριστες εξελίξεις θα δώσουν μια νέα δροσερή πνοή, τόσο στην επαγγελματική σας, όσο και στην αισθηματική σας ζωή. Σε αυτό θα βοηθήσουν και κάποιες άκρως θετικές ανατροπές στην οικονομική σας κατάστασή οι οποίες θα σας δώσουν «άλλον αέρα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης ίσως αποφασίσετε ότι έχει η ώρα να μάθετε καινούργια πράγματα ή να τελειοποιήσετε αυτά που ήδη γνωρίζετε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μια πιστοποίηση ή ένα master class. Επίσης, πιθανώς να προκύψει από το πουθενά ένα ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικών υποχρεώσεων σας σε τρίτους, τα οποία και θα καταφέρετε να τα βάλετε σε μια σειρά μέσα από ευνοϊκούς για εσάς διακανονισμούς. Επίσης, διόλου απίθανο να χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα σας με την μορφή ατόμου αρκετά εκκεντρικού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα σας χαροποιήσει αφάνταστα καθώς θα βρεθείτε με αγαπημένους σας ανθρώπους που έχετε καιρό να συναντήσετε. Ακόμα, θα συνειδητοποιήσετε ότι το να ακούτε την διαίσθησή σας θα φανεί πραγματικά βοηθητικό, καθώς θα παίξει τον ρόλο του φαναριού μέσα στο σκοτάδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα σας και γενικά η επαγγελματική σας ζωή θα σας απασχολήσουν με αυτή την όψη. Θα λάβετε θετικά σχόλια για τον τρόπο που διεκπεραιώνετε τις εργασίες που σας ανατίθενται και γιατί όχι και μια επιβράβευση καθαρά οικονομική η οποία θα έρθει σαν επιστέγασμα των προσπάθειών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει περισσότερο αλέγρους και δημιουργικούς με τρόπον τέτοιο που θα γίνετε στην κυριολεξία η ψυχή της παρέας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας και γενικά με τα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στα ενδεχόμενα της όψης είναι και ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην δική σας την περίπτωση, και με την όψη αυτή, θα βρεθούν έξυπνοι τρόποι για να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης, η ερωτική σας ζωή θα σας απογειώσει στην κυριολεξία καθώς θα βρεθείτε με άνθρωπο απόλυτα συμβατό με εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως σας απασχολήσουν αγορές τηλεφώνων ή υπολογιστών ή γενικά κάποιων gadget προηγμένης τεχνολογίας. Επίσης, θα έρθετε πιο κοντά, τόσο στον/στην σύντροφο σας, όσο και γενικά στους κοντινούς σας ανθρώπους και στους συνεργάτες σας μέσα από την σωστή επικοινωνία.

: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό