26.7 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Εμπαπέ κέρδισε τη δικαστική μάχη και η Παρί Σεν Ζερμέν θα του καταβάλλει οφειλές 55 εκατ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ νίκησε τη μάχη στις αίθουσες του δικαστηρίου! Ο Γάλλος σταρ ακολούθησε αυτή τη λύση, ώστε να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γαλλικός σύλλογος δεν είχε δεχθεί να του καταβάλλει τα 55 εκατ. ευρώ που ο ίδιος δικαιούταν, όπως προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Εμπαπέ και τον ιδιοκτήτη των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, «χάλασαν» μετά την απόφαση του 25χρονου να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος. Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν του είχε δώσει τους μισθούς του Απριλίου, του Μαΐου και του Ιουνίου, όπως και το μπόνους του περασμένου Φεβρουαρίου.

Τα ποσά αυτά σε άθροισμα ξεπερνούν τα 55 εκατ. ευρώ και ο Κιλιάν Εμπαπέ δικαιώθηκε στο δικαστήριο και θα λάβει τα χρήματα που του αναλογούν. Οι Παριζιάνοι έχουν περιθώριο οκτώ ημερών για να του καταβάλλουν τις οφειλές του. Ο δικηγόρος του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε μπροστά στην επιτροπή την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, για να αναφερθεί για τις οφειλές στο πρόσωπο του πελάτη του.

Παράλληλα, το νομικό τμήμα της Παρί Σεν Ζερμέν εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Θυμίζουμε πως ο Εμπαπέ έλαβε ένα αμύθητο μπόνους υπογραφής στη Ρεάλ Μαδρίτης που ανέρχεται στα 125 εκατ. ευρώ περίπου, με τον μισθό του να είναι γύρω στα 15 εκατ. ετησίως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό