26.9 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ο Ελ Κααμπί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2023/24 στο Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Ελ Κααμπί αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Conference League για την σεζόν 2023/24, μετά την αδιανόητη εμφάνισή του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει καταφέρει κάτι το ονειρικό την φετινή σεζόν. Εκτός του ότι σκόραρε αλλεπάλληλα στις πιο κρίσιμες στιγμές για την ομάδα του Πειραιά, ήταν και ο «χρυσός» λυτρωτής, τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη κόντρα στην Φιορεντίνα στον τελικό της διοργάνωσης στην Opap Arena.  O Μαροκινός φορ αναδείχθηκε φυσικά και MVP του τελικού, με αυτό το τέρμα buzzer beater.

9 games, 11 goals, 1 assist and the trophy 🏆

Ayoub El Kaabi is the 2023/24 #UECL Player of the Season 🥇

— UEFA Europa Conference League (@europacnfleague) June 1, 2024

Την φετινή σεζόν, κατάφερε να σκοράρει 11 τέρματα στην πορεία του Ολυμπιακού προς το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Φυσικά μετά την καταπληκτική του παρουσία οι φήμες για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του είναι συνεχής, με την Άστο Βίλλα να είναι η τελευταία ομάδα που φέρεται να τον έχει στο στόχαστρο της, με τον ίδιο φυσικά να υπενθυμίζουμε ότι την «πλήγωσε» πολλάκις στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις σκοράροντας πέντε γκολ, στην Αγγλική ομάδα ( 3 στο «Βίλα Παρκ» και 2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Γενικότερα ο Μαροκινός μέσος, είχε μια από πολύ παραγωγική σεζόν όπου μέτρησε συνολικά 50 επίσημες εμφανίσεις και σκόραρε 33 τέρματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό