20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ελον Μασκ έχει πλέον 100 εκατ. ακολούθους στο Twitter

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εξαγοράς του Twitter από τον Ελον Μασκ έγινε γνωστό ότι ο αριθμός των ακολούθων του Αμερικανού μεγιστάνα στην πλατφόρμα έφτασε τα 100 εκατ.  Αυτό σημαίνει ότι ο Μασκ έχει ως followers το 43% των χρηστών της πλατφόρμας. Βέβαια όπως υποστηρίζει ο Μασκ ένα μέρος αυτού του ποσοστού ανήκει σε πλαστούς λογαριασμούς. Η διοίκηση του Twitter έχει παραδεχτεί ότι υπάρχουν πλαστοί λογαριασμοί αλλά οι δύο πλευρές διαφωνούν στο ποσοστό αυτών των fake λογαριασμών και είναι το… αγκάθι στη διαδικασία πώλησης.

Ο Μασκ εισήλθε στο Twitter το 2009 και υπολογίζεται ότι έχει πραγματοποιήσει έκτοτε περίπου 18,5 χιλιάδες tweets σχολιάζοντας τους πάντες και τα πάντα τα περισσότερα εκ των οποίων γίνονται viral με αρκετά από αυτά να του έχουν προκαλέσει διαφόρων ειδών προβλήματα αφού σε αυτά διατύπωνε ακραίες και αμφιλεγόμενες απόψεις ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα σχόλια του παραβίαζαν χρηματιστηριακούς κανόνες και νόμους.

Βέβαια υπάρχουν δημοφιλέστεροι χρήστες του Twitter από τον Μασκ. Ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 132,1 εκατ. ακολούθους και πίσω του είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ με 114,1 εκατ. Η Κέιτι Πέρι (108,8 εκατ.), η Ριάνα (106,9 εκατ.) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (101,3 εκατ.) συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Να σημειωθεί τέλος ότι για πρώτη φορά από την μέρα που έγινε χρήστης του Twitter ο Ελον Μασκ έχει.. σιγήσει για περισσότερο από 48 ώρες αφού έχει να ποστάρει κάποιο σχόλιο από τις 22 Ιουνίου. Κάποιοι λένε ότι η στάση αυτή συνδέεται με τη διαδικασία εξαγοράς της πλατφόρμας.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό