27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Ο Εβάν Φουρνιέ προτιμά να παραμείνει στο ΝΒΑ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Εβάν Φουρνιέ αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της φετινής μεταγραφικής περιόδου καθώς οι τελευταίες εξελίξεις από το ΝΒΑ, τον κατέστησαν περιζήτητο από ομάδες της EuroLeague, αφού το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη φάνταζε υπαρκτό.

Παρόλα αυτά, νέα δημοσιεύματα από την Αμερική κάνουν λόγο για αλλαγή δεδομένων, αφού ο Γάλλος περιφερειακός φέρεται να σκέφτεται περισσότερο την παραμονή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου παρά να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για την «Γηραιά ήπειρο».

Σύμφωνα με τον έγκριτο Αμερικανό δημοσιογράφο, Μαρκ Στέιν, ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ προτιμά να παραμείνει στο ΝΒΑ αφού δεδομένης της ηλικίας του (κλείνει τα 32 τον ερχόμενο Οκτώβριο), συγκεντρώνει ακόμα πιθανότητες να βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο» τόσο από θέμα οικονομικών απολαβών όσο και από θέμα αγωνιστικών συνθηκών.

«Φυσιολογικά θα γίνει λόγος για ενδιαφέρον από την Ευρωλίγκα για τον Εβάν Φουρνιέ αφού το Ντιτρόιτ αρνήθηκε να κάνει χρήση της οψιόν $19 εκατομμυρίων του Γάλλου για την επόμενη σεζόν, αλλά πηγές του πρωταθλήματος λένε ότι ο Φουρνιέ προτιμά να προσπαθήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA. Είναι μόλις 31 ετών και αναμένεται να προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον από τη λίγκα». ήταν η αναφορά για τον Έβαν Φουρνιέ για τον οποίο φημολογείται έντονα ότι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, μεταξύ των ομάδων της EuroLeague.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό