20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

‘Ο δικός μου υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα είναι ο Μπενζεμά, είναι ο καλύτερος επιθετικός’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
14.10.2021 | 16:21

Ο Ρονάλντο Ναζάριο
2018 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ανάμεσα στους 30 υποψηφίους που θα διεκδικήσουν τη Χρυσή Μπάλα για το 2021, με τον θρύλο της Βραζιλίας, Ρονάλντο Ναζάριο, να εκφράζει την πλήρη στήριξή του στον Γάλλο σταρ της Ρεάλ.

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο Ναζάριο, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, την περίοδο 2002/07, για την υποψηφιότητά του στη Χρυσή Μπάλα.

“Χωρίς αμφιβολία, ο δικός μου υποψήφιος μου για τη Χρυσή Μπάλα είναι ο Μπενζεμά. Ο καλύτερος επιθετικός, στο πιο δύσκολο επίπεδο για 10 χρόνια και πρωταθλητής πάνω απ’ όλα. Δεν νομίζετε;”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο Γάλλος σούπερ σταρ τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως το να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα είναι κάτι που ονειρευόταν από μικρός.

Ο ανταγωνισμός ωστόσο, που αντιμετωπίζει ο Μπενζεμά για τη Χρυσή Μπάλα είναι μεγάλος, Όπως ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή (8/10) το France Football 30 ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για το 2021. Σε αυτούς υπάρχουν πέντε Ιταλοί που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2020, ο Λιονέλ Μέσι που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Copa America, καθώς και όλα τα γνωστά ονόματα του ποδοσφαιρικού στερεώματος.

σχετικα αρθρα

Μπενζεμά: “Ονειρεύομαι από παιδί να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα”

Χρυσή Μπάλα: Με Μέσι, Λεβαντόβσκι, Ρονάλντο και πέντε Ιταλούς οι 30 υποψηφιότητες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό