26.7 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

«Ο διαιτητής Ντάνι Μάκελι “κόβεται” από το Euro2024»

Ειδήσεις Ελλάδα

danny=”” makkelie=”” has=”” been=”” sent=”” home=”” by=”” uefa,=”” as=”” reported=”” @adnl<=”” a>.he=”” informed=”” that=”” he=”” will=”” not=”” be=”” officiating=”” any=”” further=”” matches=”” at=”” the=”” euro=”” in=”” germany=”” after=”” two=”” games=”” group=”” stage=”” and=”” receiving=”” complaints=”” for=”” both=”” matches.=”” 🚨=”” >pic.twitter.com=”” m9nmdcci3m<=”” a><=”” p>—=”” 🇭🇷=”” (@thecroatianlad)=”” >june=”” 28,=”” 2024<=”” blockquote>=”” “=””>δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους «Ατζούρι» να κάνουν το 1-1 με τον Ματία Τζακάνι και να κάνουν το επόμενο βήμα στο Euro2024]]>. Μάλιστα, ο αρχηγός των Κροάτων, Λούκα Μόντριτς, έκανε αντιλυπτή την δυσαρέσκειά του στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς. «Δεν ξέρω πως ο διαιτητής βρήκε οκτώ λεπτά καθυστερήσεις».

Danny Makkelie has been sent home by UEFA, as reported by @ADnl.

He has been informed that he will not be officiating any further matches at the Euro in Germany after officiating two games in the Group Stage and receiving complaints for both matches. 🚨 pic.twitter.com/m9nMDcCi3m

— 🇭🇷 (@TheCroatianLad) June 28, 2024

Παράπονα υπήρξαν και από το ουγγρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Γερμανία πως «ο διαιτητής ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου», εννοώντας τον Ντάνι Μάκελι. Ο Ιταλός προπονητής στάθηκε στην φάση του Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος έκανε το 2-0 για τα «Πάντσερ», με τον τεχνικό της αντίπαλης ομάδας να ισχυρίζεται πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Γερμανού.

Έτσι, ο Ολλανδός απομακρύνθηκε από την διοργάνωση, αλλά όχι μόνος του. Τον ακολούθησαν οι Χέσελ Στέεχστρα και Γιάν ντε Φράις, οι οποίοι ήταν βοηθοί του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό