25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρίζει ελληνική σημαία σε κάθε παιδί Πρώτης Δημοτικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια πολύ μεγάλη δωρεά προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του Ιδρύματος «Παύλος Δ. Γιαννακόπουλος» προς την πρωτοβάθμια εκπαίδευσης της χώρας μας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να προσφέρει από μια μικρή ελληνική σημαία σε κάθε παιδί της τάξης της Πρώτης Δημοτικού. Την σχετική είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας εκπαιδευτικός χρήστης του διαδικτύου εν ονόματι Νίκος Γαλάνης με το σχετικό username «vrikestondaskalsou» στη διάσημη εφαρμογή της «Meta», το «Instagram».

Ο εν λόγω λογαριασμός ανέβασε ένα Instagram Story, μέσω του οποίου έγινε γνωστή η δωρεά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες της κίνησης αυτής. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το κόστος της δωρεάς αυτής ξεπερνά το ποσό των 38 χιλιάδων ευρώ και συγκεκριμένα ανέρχεται στις 38.354,84 ευρώ.

INSTAGRAM // VRIKESTONDASKALOSOY

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ προχώρησε σε σχετική αναδημοσίευση του Instagram Story που έκανε ο προαναφερθέν χρήστης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ουσιαστικά να επιβεβαιώνει στο έπακρον την ολοκλήρωση της κίνησης αυτής.

INSTAGRAM // DPG7000

Φυσικά η ποσότητα των μικρών ελληνικών σημαιών που θα δοθούν δεν μπορούν να υπολογιστούν ένεκα του πολύ μεγάλου όγκου, πλην όμως αντιλαμβάνεται κανείς πως μιλάμε για… αρκετά ελληνικά σημαιάκια, βλέποντας ξανά την οικονομική αξία της εν λόγω κίνησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό