22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γκαρνάτσο έκανε like στην κριτική του Κριστιάνο για τον Τεν Χαγκ κι έμεινε στον… πάγκο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διαμάχη ανάμεσα σε Έρικ Τεν Χαγκ και Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται! Τα πρόσφατα επικριτικά σχόλια του CR7 για την κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγιναν θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο και φαίνεται πως στοίχισαν στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο τη θέση του στη βασική 11άδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε τη Σαουθάμπτον (14/09, 14:30, Novasports PL) για την 4η αγωνιστική της Premier League εκτός έδρας. Ο Γκαρνάτσο που είχε ξεκινήσει βασικός απέναντι στη Λίβερπουλ, έμεινε στον πάγκο για αυτό το παιχνίδι και η «Mirror» υποστηρίζει πως αυτό έγινε εξαιτίας ενός… like στα social media.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πρόσφατα δηλώσει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να διεκδικήσει τα μεγάλα τρόπαια (Premier League και Champions League) και χρειάζονται άμεσες και ριζικές αλλαγές. Παράλληλα, άφησε «αιχμές» κατά του Έρικ Τεν Χαγκ, λέγοντας πως δεν γίνεται να λέει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί για αυτά τα τρόπαια, λόγω της ιστορίας του συλλόγου.

Σε αυτές τις δηλώσεις, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έκανε like, σαν να δείχνει πως συμφωνεί με τα όσα ειπώθηκαν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Έρικ Τεν Χαγκ από την μεριά του «απάντησε» λέγοντας πως ο CR7 δικαιούται να πιστεύει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κατακτήσει την Premier League, αφού ο καθένας έχει την άποψή του.

🚨🇦🇷 Man United sources guarantee that Alejandro Garnacho has not been dropped today due to his social media activity after liking Cristiano Ronaldo comments on ten Hag.

It’s described as a technical/tactical decision by Erik ten Hag. pic.twitter.com/yNPwHGfDIP

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 14, 2024

Από την μεριά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαψεύδει πως η απόφαση να μείνει ο Γκαρνάτσο στον πάγκο συσχετίζεται με αυτό το like, παρά πάρθηκε μόνο από αγωνιστικά/τακτικά κριτήρια.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό