14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone συνεργάζονται ξανά στην νέα του ταινία με τίτλο “And”

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Λάνθιμος ο δημιουργός των ταινιών “The Favorite” («Η Ευνοούμενη») και «Αστακός», ετοιμάζει την επόμενη ταινία του, η οποία θα έχει τίτλο “And”.

Αν και η υπόθεση της ταινίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, γνωρίζουμε το λαμπερό καστ το οποίο θα πρωταγωνιστεί σε αυτή. Emma Stone, William Dafoe, Jesse Plemmons και Margaret Quaelly θα πρωταγωνιστήσουν στην παραγωγή.

Πέρα από τη σκηνοθεσία, ο Γιώργος Λάνθιμος έχει αναλάβει και το σενάριο, μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, συνεργάτη του από τις ταινίες «Αστακός» και «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού». Η Element Pictures και η Film4 βοήθησαν στην ανάπτυξη του σεναρίου και η δεύτερη συγχρηματοδότησε το έργο, το οποίο ξεκινάει γυρίσματά στη Νέα Ορλεάνη τον επόμενο μήνα.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου και της Emma Stone, η οποία πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στη χώρα μας και παρακολούθησε αγώνα του Ολυμπιακού μαζί με τον συνεργάτη της. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στις ταινίες “The Favourite”, «Βληχή» και στην επερχόμενη ταινία “Poor Things”. Μάλιστα, το δράμα εποχής «Η Ευνοούμενη» απέσπασε 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ανάμεσά τους εκείνο της καλύτερης σκηνοθεσίας και της καλύτερης ερμηνείας Β’ γυναικείου ρόλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό