33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ μάς αποκάλυψε την επόμενή του ομάδα μετά την Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε τον κόσμο της Λίβερπουλ για τελευταία φορά, σε μία βραδιά στο «Άνφιλντ» άκρως συναισθηματικά φορτισμένη. Ο Γερμανός τεχνικός μετά από 9 άκρως επιτυχημένα χρόνια δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των «ρεντς» και την θέση του θα την πάρει ο Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ.

Τα όσα πέτυχε ο Κλοπ, όμως, και ο τρόπος με τον οποίο «αναγέννησε» την Λίβερπουλ θα μείνουν για πάντα στις μνήμες όλων των οπαδών. Και τώρα, τι; Τι επιφυλάσσει το μέλλον του στην προπονητική του καριέρα. Εκείνος θέλησε για πρώτη φορά στη ζωή του να πάει κόντρα στα «πιστεύω» του και να φτιάξει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μέσα σε 24 ώρες απέκτησε περισσότερους από 1.5 εκατ. ακολούθους.

Εκεί μπορεί να δει κανείς πως ο ίδιος ακολουθεί περίπου 50 λογαριασμούς. Φυσικά πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του σε Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ, από τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Άνταμ Λαλάνα, έως τους Ρόμαν Βαϊντενφέλερ και Μάρκο Ρόις. Επίσης ακολουθεί μερικές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται, αλλά και τις τρεις ομάδες που έχει δουλέψει στην καριέρα του: τη Λίβερπουλ, την Ντόρτμουντ και τη Μάιντς.

Ωστόσο, ακολουθεί άλλη μία και κάπως έτσι είναι σαν να επιβεβαιώνει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Ποια είναι αυτή; Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας! Είναι ευρέως γνωστό πως μεγάλη επιθυμία της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι να τον έχει στον πάγκο της για το Μουντιάλ του 2026.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα και πως δεν θα αγωνιστεί σε καμία πιθανή αντίπαλο της Λίβερπουλ, κάτι που σημαίνει πως αυτό ενδέχεται να του ανοίγει την… πόρτα για τις Εθνικές ομάδες. Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς το πόσο ελεύθερο χρόνο θα έχει έτσι, από το να προπονεί έναν σύλλογο.

«Θα κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα, αυτό είναι σίγουρο. Σίγουρα δεν θα επιστρέψω σύντομα. Μπορεί και να μην επιστρέψω και ποτέ. Ο χρόνος μου στην Αγγλία έχει σίγουρα τελειώσει, γιατί δεν θα προπονήσω ποτέ ξανά άλλη ομάδα εδώ, δεν θα ξαναπροπονήσω στην Premier League. Αν επιστρέψω στην προπονητική, δεν θα είναι εδώ… κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό