24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο γιος του Μαραντόνα συναντήθηκε με τον Μουρίνιο και τον αποθέωσε μέσω Instagram

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΤΑΛΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
18.04.2022 | 17:12

INSTAGRAM/DIEGOMARADONAJUNIOR

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τίμησε με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα και ο γιος του θρυλικού Πίμπε Ντ’Όρο φρόντισε να τον αποθεώσει μετά από τη συνάντηση που είχαν, μέσω ανάρτησης που δημοσίευσε στο Instagram.

Το απόγευμα της Κυριακής (17/4) ο Ζοζέ Μουρίνιο επισκέφτηκε την εντυπωσιακή τοιχογραφία που έχει γίνει προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Νάπολη, στο πλαίσιο της επίσκεψης της Ρόμα εκεί για το ματς πρωταθλήματος με την Νάπολι (18/4, 20:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24), ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και με τον γιο του θρυλικού Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Μαραντόνα Τζούνιορ.

Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μη συγκινήσει το βλαστάρι του Πίμπε Ντ’Όρο, ο οποίος δημοσίευσε την Δευτέρα (18/4) μία φωτογραφία του μαζί με τον προπονητή της Ρόμα και είχε μόνο καλά λόγια για να πει για τον special one και την ειλικρινή σχέση στοργής που είχε με τον πατέρα του.

“Αγκαλιαστήκαμε και συγκινηθήκαμε φέρνοντας στο μυαλό τον μπαμπά. Ζοζέ Μουρίνιο, εσύ είσαι πραγματικός και πιστός φίλος πρώτα του Ντιέγκο και μετά του Μαραντόνα, φίλος στα καλά και στα άσχημα!

Σε αγαπώ πολύ όσο και εσύ αγαπούσες τον πατέρα μου”, έγραψε ο Μαραντόνα Τζούνιορς, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να αποσπάει πολλά like για την κίνησή του να επισκεφτεί ένα μέρος που δημιουργήθηκε προς τιμήν του Μαραντόνα από τους Ναπολιτάνους.

σχετικα αρθρα

Ρόμα: Ο Μουρίνιο τίμησε τη μνήμη του Μαραντόνα και συγκίνησε τους Ναπολιτάνους

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό