22.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιασικεβίτσιους ζήτησε από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (4/10) για την 1η αγωνιστική της Euroleague, ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας του να σεβαστούν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δηλώσεις του Λιθουανού προπονητή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η νέα σεζόν της EuroLeague. Μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα της Ulker Sports Arena και οι οπαδοί μας. Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα τεστ για εμάς, αλλά όπως έχουμε πει, ξεκινάμε με μία δύσκολη μάχη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ελπίζω οι οπαδοί μας να εκτιμούν ακόμα και να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ για όσα έχει προσφέρει στη Φενέρμπαχτσε. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως πάντα».

Οι δώδεκα της «ερυθρόλευκης» αποστολής

Ο Ολυμπιακός πέταξε για Τουρκία, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (04/10, 20:30) και στην αποστολή επέστρεψε ο Σακίλ ΜακΚίσικ που ήταν ανέτοιμος στο Super Cup στη Ρόδο. Αντίθετα, ο Μήτρου Λονγκ θα απουσιάσει από το αυριανό (4/10) παιχνίδι, αφού έγινε πατέρας και θα μείνει πίσω στην Ελλάδα, ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Στις απουσίες συμπεριλαμβάνονται όπως είναι ήδη γνωστό, οι τραυματίες Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό