Home Lifestyle Ο Γιαννακόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τον κόσμο αλλά η Μακάμπι «έστησε» πάρτι

Ο Γιαννακόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τον κόσμο αλλά η Μακάμπι «έστησε» πάρτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να μην έκανε το 2/2 στην Αθήνα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τον πρώτο τους εκτός έδρας αγώνα στα Play Offs της Euroleague, καθώς αντιμετωπίζουν την ομάδα του Όντετ Κάτας στη Σερβία για το game 3 (30/04, 20:30).

Το έργο του «τριφυλλιού» δεν θα είναι εύκολο στη Σερβία, αλλά το γεγονός ότι η Μακάμπι δεν παίζει στη φυσική της έδρα, είναι κάτι το οποίο βοηθάει την ελληνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει αποδείξει ότι στην καλή του μέρα δεν έχει να φοβάται κανέναν και το game 3 μπορεί να αποδειχτεί κομβικό, μιας και ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο επόμενο ματς, θα φέρει τη σειρά σε πέμπτη αναμέτρηση (και τελευταία) στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ανάρτησης στα social media, είχε εκφράσει τα παράπονά του, για το γεγονός ότι ενδέχεται να έχει φίλους της Μακάμπι στο «Αλεξάντερ Νίκολιτς». Παρά την παρατήρηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, οι Ισραηλινοί έχουν μαζευτεί από νωρίς έξω από το γήπεδο και έχουν στήσει ένα… πάρτι, ενώ πολλά από τα συνθήματά τους, είναι κατά του Εργκίν Αταμάν.

Ήδη αρκετά οπαδοί της ομάδας από το Τελ Αβίβ έχουν καθίσει στις εξέδρες του γηπέδου και φαίνεται πως θα υπάρχει κανονικά κόσμος στο γήπεδο, παρά τη συμφωνία που είχε γίνει με τη Euroleague, ώστε να παίζει τα εντός έδρας ματς της κεκλεισμένων των θυρών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version