29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε βίντεο με την υπογραφή του Ναν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του και δημοσίευσε το βίντεο με την στιγμή που ο Κέντρικ Ναν βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε και που θα τον διατηρήσει στον Παναθηναϊκό AKTOR για τα δύο επόμενα χρόνια!

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέβασε βίντεο το οποίο το συνόδεψε γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Βλέπετε αυτό που βλέπω; Επειδή βλέπω τον MVP της ομάδας που θα κατακτήσει την Euroleague τα επόμενα 5 χρόνια». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δείξει νωρίτερα τα ξημερώματα της Τετάρτης (08/05) σε βίντεο το συμβόλαιο του Ναν και τώρα έδειξε στους φίλους της ομάδας και τον ίδιο να το υπογράφει.

Ο Αμερικανός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τη Δευτέρα (06/05) στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο εκτιμάται πως θα είναι διετούς διάρκειας, κλειστό, με απολαβές που θα ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ!

Το επιβεβαίωσε και ο Ναν!

Πριν την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε κυκλοφορήσει ένα ποστάρισμα του έγκυρου δημοσιογράφου, Τσέμα Ντε Λούκας, πως ο Ναν είχε ανανεώσει με το «τριφύλλι», κι έτσι όταν ο Ναν ερωτήθηκε από το Basket News για το σχετικό δημοσίευμα απάντησε χαρακτηριστικά: «πίστεψέ το»! 

Ο Κέντρικ Ναν σε 33 αγώνες φέτος στην Euroleague μετράει 15.9 πόντους (47% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο, 96% στις βολές), 2.6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, με 11.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:20.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μέσω της οποίας επισημοποιήθηκε η παραμονή του Κέντρικ Ναν στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026, διατηρώντας παράλληλα NBA opt-out για τα καλοκαίρια της off-season.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό