12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Γιαννίκης προανήγγειλε αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μία αινιγματική δήλωση ο Αργύρης Γιαννίκης προανήγγειλε αλλαγές στα πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί του στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στη NOVA ο προπονητής της Ένωσης ρωτήθηκε για τις διορθωτικές κινήσεις στις οποίες είχε αναφερθεί μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά και απάντησε:

«Είναι αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή στη φιλοσοφία προπόνησης και υπευθυνοτήτων των ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχαριστώ ξανά τον κ. Μελισσανίδη για τη στήριξή του».

Ακόμη, μίλησε για:

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση, αλλά και απογοήτευση για τις ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ».

Την εκμετάλλευση των χώρων επιθετικά: «Η επιθετική μετάβαση είναι κάτι που έχουμε ως στοιχείο. Τώρα είναι άλλο θέμα γιατί δεν βγαίνει πάντα».

Το αν είναι ευχαριστημένος από το επίπεδο έντασης των παικτών του και που θέλει να δει περισσότερη βελτίωση: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι ειδικά αν δεν είμαστε στην κορυφή. Εφόσον δεν είμαστε, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος».

Το σημείο που βρίσκονται οι επαφές για τα μεταγραφικά: «Έχουν συζητηθεί εσωτερικά αυτά τα θέματα και τα χειρίζονται οι αρμόδιοι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό