19.8 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιαμάλ θα αγωνιστεί με το No10 στην πλάτη για τα παιχνίδια με Δανία και Σερβία

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΑΜΙΝ ΓΙΑΜΑΛ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΠΟΥΛΑΣ
11.10.2024 | 17:31

Spain’s Lamine Yamal celebrates after scoring his side’s first goal during a semifinal match between Spain and France at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Tuesday, July 9, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
AP

Ο Λαμίν Γιαμάλ αναμένεται να φορέσει στη φανέλα του τον αριθμό “10” για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ισπανίας με αντίπαλο τις Δανία και Σερβία.

Η αγωνιστική και όχι μόνο επίδραση του Λαμίν Γιαμάλ στην Μπαρτσελόνα και την Εθνική Ισπανίας είναι ολοφάνερη. Ο 17χρονος εξτρέμ των Καταλανών έχει πραγματοποιήσει τεράστια βήματα από τόσο νωρίς στην καριέρα του, κερδίζοντας τον θαυμασμό εκατομμυρίων φιλάθλων.

Ένα τέτοιο -έστω και συμβολικό- βήμα για τον ίδιο είναι το γεγονός πως στο πίσω μέρος της φανέλας του θα βρίσκεται ο αριθμός “10” στα παιχνίδια της Ρόχα με τη Δανία και τη Σερβία, όπως αποκάλυψε η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Βέβαια, αυτόν τον αριθμό δεν θα τον κρατήσει επ’ αόριστον, αφού επί της ουσίας τον δανείζεται από τον τραυματισμένο Ντάνι Όλμο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως και στους “Μπλαουγκράνα” έχει υπάρξει η σκέψη να πάρει το ίδιο νούμερο ο Γιαμάλ, ωστόσο κρίθηκε πως θα ήταν καλύτερο για εκείνον να μην αναλάβει από τόσο νωρίς ένα τέτοιο βάρος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό