12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

‘Ο Γιακουμάκης δεν είναι πια στα ραντάρ μου’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΚΩΤΙΑ

SPORT24.GR
03.02.2023 | 21:26

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε συνέντευξη Τύπου της Σέλτικ πριν από το ματς του Conference League με την Μπόντο Γκλιμτ | 16 Φεβρουαρίου 2022
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΛΤΙΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν βρίσκεται πλέον στα ραντάρ του.

Ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν βρίσκεται πλέον στο ραντάρ του και ισχυρίστηκε ότι οι χρήστες του Instagram θα μάθαιναν για την αποχώρηση του Έλληνα επιθετικού νωρίτερα.

Μπορεί ο Γιώργος Γιακουμάκης να παρέμεινε στη Σέλτικ μετά το στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όμως οι διαφορετικές προθεσμίες στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες σημαίνει ότι μπορεί ακόμα να ολοκληρώσει μια μετακόμιση σε Ουράβα Ρεντ Ντάιμονς ή Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

“Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι πια στο ραντάρ μου. Πιθανότατα θα το ακούσω την ίδια ώρα με εσάς. Ίσως, αν είστε στο Instagram, θα το ακούσετε νωρίτερα από εμένα. Δεν είναι στο ραντάρ μου, δεν τον περιμένω να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα”.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έφτασε στον σύλλογο της Σκωτίας το καλοκαίρι του 2021 από την ολλανδική Φένλο. Ο 28χρονος συνέχισε με 57 εμφανίσεις για τη Σέλτικ σε όλες τις διοργανώσεις. Σκόραρε επίσης 26 γκολ κατά τη διάρκεια της περιόδου του στη Γλασκώβη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό