24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γιάννης Μώραλης για το Καραϊσκάκη και τις 3 γιγαντοοθόνες στον Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός βιώνει μία ιστορική περίοδο. Μπορεί οι Πειραιώτες να ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη Super League 1 και να τερμάτισαν στην τρίτη θέση, παίρνοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν, ωστόσο έχουν μπροστά τους μία ιστορική ευκαιρία. Αυτό γιατί στις 29 Μαΐου, θα αντιμετωπίσουν στην OPAP Arena την ΑΕΚ για τον τελικό του Conference League.

Ο Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τις «Ημέρες Θάλασσας 2024» και το Κανάλι 1, αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να είναι έτοιμο το γήπεδο για τον τελικό (πιθανό να τοποθετηθούν οθόνες για το ματς), αλλά και τις 3 γιγαντοοθόνες που θα υπάρχουν σε περιοχές του Πειραιά. Αυτό γίνεται για να μαζευτεί ο κόσμος και να απολαύσει τον τελικό του Ολυμπιακού σε μία… καυτή ατμόσφαιρα.

Διαβάστε το σχόλιο του δήμαρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη ενόψει του τελικού: «Θα προτιμούσα να άνοιγε το στάδιο Καραϊσκάκη. Στο στάδιο Καραϊσκάκη όμως απ’ όσο έχω ενημερωθεί γίνονται εργασίες. Αυτό που συζητά η δημοτική Αρχή είναι να βάλει 3 οθόνες μεγάλες σε τρία σημεία της πόλης: στην πλατεία Κοραή, στη Ζέα και στα Καμίνια με 2.000 καθίσματα. Έτσι όποιος κόσμος θέλει να το δει έξω να μπορεί να το κάνει. Θα το ξέρουμε μέχρι αύριο ή την Τετάρτη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό