25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε φανέλα των Μπακς στον Κύπριο σημαιοφόρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πλαίσιο της αναμονής για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε μία φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, η οποία ανήκει στον σημαιοφόρο της Κύπρου, Μίλαν Τραΐκοβιτς.

Ο «Greek Freak» είναι ένας εκ των Ελλήνων σημαιοφόρων, μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Κατά την διάρκεια της αναμονής για την εκκίνηση της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, την Παρασκευή (25/07), όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων βρέθηκαν στο γαλλικό στάδιο. Εκεί, ο διεθνής μπασκετμπολίστας συναντήθηκε με τον έμπειρο σπρίντερ, Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος είναι και σημαιοφόρος της γείτονας χώρας.

Έτσι, ο Κύπριος σημαιοφόρος έβγαλε μία φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς που έχει στην κατοχή του, προδίδοντας το… προμελετημένο σχέδιό του. Πλησίασε τον Γιάννη ΑΝτετοκούνμπο, του ζήτησε να υπογράψει την φανέλα του NBA και μετά έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, στην πλατφόρμα του Instagram, συνοδεύοντάς την με την λεζάντα: «Έτοιμοι οι σημαιοφόροι».

Το Σάββατο (26/07) θα ξεκινήσουν τα αγωνίσματα που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν 32 αθλήματα, από τα οποία προκύπτουν 329 αγωνίσματα. Θα δώσουν το «παρών» 10.672 αθλητές, από 207 χώρες. Την Αφή της Φλόγας θα φέρει ο διάσημος Αμερικανός ράπερ, Snoop Dog, και η Τελετή Λήξης θα διεξαχθεί την Κυριακή, 11 Αυγούστου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό