35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τώρα με τη δική του συλλογή ρολογιών []

Ειδήσεις Ελλάδα

«Giannis Antetokounmpo Signature Chronomat B01 42». Ο οίκος Breitling σε συνεργασία με τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο θα κυκλοφορήσουν μία περιορισμένη έκδοση ρολογιών, τα οποία φέρνουν την υπογραφή.

Ο Τζορτζ Κερν, CEO του οίκου ωρολογοποιίας ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία αποθεώνοντας τον «Greek Freak», για τον οποίο θα κατασκευαστεί η δική του συλλογή ρολογιών.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ένα εξαιρετικό προσωπικό στυλ και αίσθηση του εαυτού του, που θέλαμε να αποτυπώσουμε σε ένα ρολόι. Και έτσι, ο μακροχρόνιος πρεσβευτής μας έγινε ένας συνεργάτης που όχι μόνο έφερε την αισθητική του στο έργο, αλλά και το αδάμαστο πνεύμα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την Chronomat Giannis Antetokounmpo Collection και αμέσως… τραβάει το μάτι. Η νέα δημιουργία της σειράς ενσωματώνει αφένος την αστείρευτη ενέργεια του Έλληνα σταρ, αλλά συνάμα και τη συναρπαστική του πορεία από τα γήπεδα στους δρόμους της Αθήνας προς το «δαχτυλίδι» στο NBA.

Ο χαρακτήρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτυπώνεται πάνω σε αυτές τις δύο εκδοχές: ένα ατσαλένιο Chronomat GMT 40 χιλιοστών κι ένα χρυσό Chronomat B01 42 χιλιοστών. Πάνω τους αναγράφονται τα αρχικά του ονόματός του, μαζί με ένα έμβλημα του μπάσκετ.

Η υπογραφή του «Greek Freak» υπάρχει στο πίσω μέρος της κάσας του GMT, ενώ όλα τα τεμάχια πωλούνται σε συσκευασία ειδικής έκδοσης της συλλογής του, μαζί με ένα σημείωμα από τον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

«Υπάρχει ένα βίντεο με την στιγμή που πρώτο-άνοιξα τη συσκευασία. Το πρόσωπό μου τα λέει όλα. Έμεινα έκθαμβος όταν το είδα να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων στην Breitling για την ευκαιρία να συμπράξω στον σχεδιασμό αυτών των ρολογιών και ευγνώμων σε όλους όσοι παίρνουν ένα στο σπίτι τους. Όλη μου η αγάπη πέρασε σε αυτά», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό