33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Γεωργιανός ντελιβεράς που πέρασε από επτά χώρες και κάλυψε 4 χιλιάδες χιλιόμετρα, διαβάστε το λόγο

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο και όμως αληθινό. Γεωργιανός ντελιβεράς της Wolt, διέσχισε για χάρη της αγαπημένης του Εθνικής ομάδας, επτά χώρες με το μηχανάκι της δουλειάς, για να παραδώσει ο ίδιος την σημαία της εθνικής του στους παίκτες της ομάδας, και όπως καταλαβαίνεται έγινε αμέσως viral.

Η Γεωργία, κατάφερε να κερδίσει την Εθνική μας ομάδα, στον τελικό όπου έδινε και την πρόκριση στο Euro και στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Κβαρατσχέλια και η παρέα του έγραψαν ιστορία με την χώρα τους, αφού για πρώτη φορά κατάφεραν να προκριθούν σε τελική φάση του Euro. 

Η μεγάλη επιτυχία αυτή όπως είναι λογικό αποτυπώνεται και στους φιλάθλους της ομάδας, που ζουν ένα σπουδαίο γεγονός στην χώρα τους. Η τρέλα ήταν τόσο μεγάλη που ένας ντελιβεράς έκανε μια επική διαδρομή διασχίζοντας 7 χώρες για να παραδώσει την σημαία της χώρας του, με το βίντεο της τελετής – παράδοσης, να γίνεται viral αμέσως και οι πάντες να τον θαυμάζουν για αυτό που τόλμησε να κάνει.

Ο ήρωας διανομέας, έκανε τη διαδρομή Τιφλίδα – Ντίσελντορφ, και κατέγραψε 4 χιλιάδες χιλιόμετρα με σκοπό να παραδώσει μία σημαία. Οι παίκτες του Βίλι Σανιόλ έμειναν έκπληκτοι με αυτή του την πράξη και αμέσως έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, και φυσικά με την σημαία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό