20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Βλαχοδήμος έστειλε την Μπενφίκα στους ομίλους

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει σπουδαίο ματς, η Μπενφίκα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο «Φίλιπς Στάντινο» απέναντι στην Αϊντχόφεν και σε συνδυασμό με τη νίκη της στο «Ντα Λουζ» πριν από μία εβδομάδα (2-1) «σφράγισε» την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας του, η οποία αν κι έπαιζε με 10 παίκτες για πάνω από 60 λεπτά κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τα γκρουπ, όπου επίσης θα βρεθούν οι Μάλμε και Γιουνγκ Μπόις.

Η πρόκριση των Πορτογάλων είχε «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ο Έλληνας «πορτιέρε» ήταν ανίκητος κάτω από την εστία του, με κορυφαίες στιγμές την επέμβαση στο σουτ του Μαντουέκε στο 42′  και τη διπλή εκπληκτική απόκρουση σε προσπάθεια του Βερτέσεν να τον νικήσει στο 85ο λεπτό.

Οι Ολλανδοί είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 33ο λεπτό λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λούκας Βερίσιμο όμως παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Βλαχοδήμου.

Στο 62΄ το σουτ του Έραν Ζάχαβι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βλαχοδήμου.

Η Λουντογκόρετς νίκησε με 2-1 την Μάλμε στην Βουλγαρία, αλλά το 2-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των Σουηδών τους έστειλε στους ομίλους του Champions League.

Με το ίδιο σκορ που επιβλήθηκε της Φερεντσβάρος στην Ελβετία (3-2), η Γιουνγκ Μπόις νίκησε και μέσα στην Ουγγαρία, οπότε προκρίθηκε πανηγυρικά στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό