22.3 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Βενσάν Κολέ αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στους Καβαλίερς

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
09.10.2024 | 14:47

Ο Βενσάν Κολέ
FIBA

Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του είναι ο Βενσάν Κολέ, ο οποίος σύμφωνα με την “Equipe” τα βρήκε σε όλα με τους Καβαλίερς και θα έχει τον ρόλο του εξωτερικού συμβούλου.

Ο Βενσάν Κολέ αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας έπειτα από 15 χρόνια, ωστόσο όπως αποδείχθηκε το έργο του εκτιμήθηκε ακόμα και στο NBA. Η απόδειξη για αυτό ήρθε από την πλευρά των Καβαλίερς, οι οποίοι σύμφωνα με την “Equipe” πρόσφεραν θέση εξωτερικού συμβούλου στον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος και αποδέχθηκε την πρόταση.

Ο Κολέ θα βρεθεί έτσι ξανά παρέα με τον Κένι Άτκινσον. Ο τεχνικός των Καβαλίερς ήταν ασίσταντ κόουτς του Γάλλου στην εθνική Γαλλίας και ήταν αυτός που τον πρότεινε για την θέση. Αρχικά ο Άτκινσον ήθελε τον Κολέ στο τεχνικό του επιτελείο, αλλά με τις θέσεις να έχουν κλείσει, βρέθηκε μία διαφορετική φόρμουλα συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος τεχνικός θα έχει θέση ειδικού συμβούλου και στην Ομοσπονδία της Γαλλίας, προκειμένου να παραμείνει ενεργά στο πλευρό της εθνικής Γαλλίας και των μικρών εθνικών ομάδων των “μπλε”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό