27.7 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Ο βασιλιάς Φελίπε έσπασε το πρωτόκολλο στην αποφοίτηση της Λεονόρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη ημέρα για την Βασιλική Οικογένεια της Ισπανίας καθώς αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή της Σαραγόσα η διάδοχος του θρόνου, Λεονόρ.

Οι γονείς της, βασιλιάς Φελίπε και βασίλισσα Λετίθια έλαμπαν από υπερηφάνεια καθώς η νεαρή πριγκίπισσα χρίστηκε κατώτερος αξιωματικός του ισπανικού στρατού.

Ο ένστολος Φελίπε ήταν εκείνος που παρέδωσε τα βραβεία στους δόκιμους στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία, μεταξύ των οποίων ήταν και η πρωτότοκη κόρη του.

Ο Φελίπε απένειμε στην 18χρονη κόρη του τον Μεγαλόσταυρο Στρατιωτικής Αξίας με λευκό σήμα το οποίο καρφίτσωσε στη στολή της καθώς εκείνη τον χαιρετούσε στρατιωτικά.

Η πριγκίπισσα των Αστουριών και μελλοντική βασίλισσα έλαβε τον βαθμό του δόκιμου σημαιοφόρου στην Ισπανική Γενική Στρατιωτική Ακαδημία – που σημαίνει ότι είναι τώρα κατώτερος αξιωματικός.

Στη συνέχεια, ο Φελίπε χαμογέλασε και αγκάλιασε στοργικά την κόρη του πριν πάρει τη θέση της δίπλα του σπάζοντας για μια στιγμή το πρωτόκολλο. Το στιγμιότυπο ανέβηκε σε post στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το ισπανικό παλάτι στο Instagram.

Στη συνέχεια, η βασίλισσα Λετίθια, η οποία φορούσε ένα κομψό λευκό φλοράλ φόρεμα, αγκάλιασε τρυφερά την κόρη της, ενώ η Ινφάντα Σοφία, μιρκότερη αδελφή της διαδόχου δεν μπόρεσε να αντισταθεί και της έσφιξε στα χέρια της.

Η επόμενη ημέρα για τη Λεονόρ

Η διάδοχος του θρόνου θα ολοκληρώσει την τριετή εκπαίδευσή της στη Στρατιωτική Ακαδημία πριν μεταβεί στη Γενική Αεροπορική Ακαδημία. 

Το αυξημένο πρόγραμμα του καλοκαιριού φαίνεται πως δεν θα αφήσει περιθώριο στη μελλοντική βασίλισσα της Ισπανίας να κάνει καλοκαιρινές διακοπές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό