16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Βαλένσια «κατέστρεψε» τη γιορτή του Κατάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώτη εμφάνιση του Κατάρ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην πρώτη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί σε αραβική χώρα και θα διεξαχθεί χειμώνα, άφησε πικρή γεύση στους «οικοδεσπότες».

Οι διοργανωτές του Μουντιάλ 2022 εμφανίστηκαν αγχωμένοι στο κατάμεστο «Αλ Μπαΐτ» της Αλ Χορ, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της διοργάνωσης και υποτάχθηκαν στην εμπειρία των παικτών του Ισημερινού.

Στο 3ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ένερ Βαλένσια με το VAR (οφσάιντ), αλλά στο 15΄ η ανατροπή του φορ της Φενέρμπαχτσε από τον τερματοφύλακα Αλ Σεμπ ήταν οφθαλμοφανής.

Ο Ορσάτο έδειξε τα 11 βήματα και ο Βαλένσια άνοιξε το σκορ στο 16΄, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο εκρηκτικός επιθετικός είχε μεγάλα κέφια και στο 31΄ διπλασίασε με καρφωτή κεφαλιά, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στους Λατίνους.

Στο πρώτο ημίχρονο το Κατάρ πάτησε την αντίπαλη περιοχή μόλις στο 45΄+5′, όταν ο Άλι δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 55΄ ο Αλ Σεμπ απέκρουσε το φαλτσαριστό σουτ του Ιμπάρα από το ύψος της περιοχής και στη συνέχεια η ομάδα του Άλφαρο διαχειρίστηκε άνετα το παιχνίδι, «ενοχλημένη» μόνο στο 86΄, όταν η προσπάθεια του Μουντάρι πέρασε άουτ.

Στο 77΄ ο Βαλένσια αντικαταστάθηκε πιάνοντας το γόνατό του, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από τα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό