Home Πολιτική Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται… ένα με τους οπαδούς

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται… ένα με τους οπαδούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γιορτάζει τη νίκη του Ολυμπιακού μαζί με τον «ερυθρόλευκο» κόσμο, μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Άστον Βίλα με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας για την ημιτελική φάση του Confernece League. Αυτή η ιστορική επικράτηση, συνοδεύεται και από γκολ-ρεκόρ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού με πάνω από 10 τέρματα, αλλά και πως η ομάδα του λιμανιού έγινε ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα που πετυχαίνει 4 «τεμάχια» σε αγγλικό έδαφος!

Το «Βίλα Παρκ» βάφτηκε… ερυθρόλευκο και από τη μεγάλη γιορτή του Ολυμπιακού δεν ήταν δυνατόν να λείψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών φρόντισε να παρακολουθήσει από κοντά την σπουδαία νίκη της ομάδας του Μεντιλίμπαρ και δεν αμέλησε να ευχαριστήσει από κοντά τους οπαδούς.

Μετά το τέλος του αγώνα και την πανηγυρική 4αρα κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Μαρινάκης πήγε στην κερκίδα των οπαδών όπου τοποθετήθηκαν οι Έλληνες στο Βίλα Παρκ και χειροκρότησε την παρουσία τους.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού, έκαναν το Μπέρμιγχαμ… Πειραιά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, δίνοντας ένα βροντερό «παρών» στην Αγγλία, για άλλη μία φορά, όπως είχε συμβεί και κόντρα στην Άρσεναλ το 2020, όπου και εκεί οι Πειραιώτες, έκανα το «θαύμα» τους. 

Αποστολή στο Μπέρμιγχαμ, Γιάννης Χρηστάκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version