20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Αυγενάκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της λίγκας

Ειδήσεις Ελλάδα

SUPER LEAGUE 2

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
14.10.2021 | 18:02

Από τη διάσκεψη της Super League 2 με τον υφυπουργό Αθλητισμού
PHOTO CREDITS: INTIME

Η συνάντηση ανάμεσα στον Λευτέρη Αυγένακη και την αντιπροσωπεία της Super League 2 ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να συζητούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λίγκα και τους τρόπους να ξεπεραστούν, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Για περισσότερες από δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League 2 με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τη Λίγκα εκπροσώπησαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά) και Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’).

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα κατηγορία και ότι δεν ήταν ενδεδειγμένη η έως τώρα διαχείριση του συνεταιρισμού για την προετοιμασία της διοργάνωσης, ενώ συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως αναφέρει η ενημέρωση του υπουργείου.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League 2 συμφώνησαν ότι είναι μια ευκαιρία η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, την οποία δεν θα αφήσουν να πάει χαμένη. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσεις στις 24 Οκτωβρίου ή την επόμενη εβδομάδα, με την ελπίδα φυσικά να εξευρεθεί η λύση και στο τηλεοπτικό κομμάτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό