22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ατρόμητος ανανέωσε με τον Νταβιώτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος Αθηνών ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον επιθετικό του συλλόγου, Γιώργο Νταβιώτη, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 23χρονος Έλληνας ακραίος επιθετικός αγωνίζεται με άνεση τόσο δεξιά όσο και αριστερά, ενώ στην ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται από το 2015, όταν αρχικά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών. Με την ανδρική ομάδα μετρά 27 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Νταβιώτη, για ακόμα δύο χρόνια, με τη νέα συμφωνία να τον διατηρεί στο “σπίτι” του μέχρι το 2023.

Γέννημα-θρέμμα Περιστεριώτης, εντάχθηκε στα τμήματα Υποδομών του Ατρόμητου από το 2015 και πλέον στα 23 του αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, έχοντας πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο έπειτα από τη σχετική εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας, Ατρόμητος και Γιώργος Νταβιώτης επέκτειναν τη συνεργασία τους, για τα δύο επόμενα χρόνια.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γιώργος Νταβιώτης, που αγωνίζεται με ευχέρεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου, παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι στην ομάδα μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Από τη διοίκηση, τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο, μέχρι και την τεχνική ηγεσία. Όλοι μου δίνουν τη δυνατότητα να δείξω αυτά που μπορώ και ξέρω ότι μπορώ να δείξω. Έχω μεγαλώσει στο Περιστέρι και στις γειτονιές αυτής της πόλης έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω πλέον και ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και στο γήπεδο, με πολλή δουλειά στις προπονήσεις. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Θέλω να αφήσω και να αφήσουμε πίσω τις δύο τελευταίες χρονιές που πέρασαν, ώστε να επανέλθει ο Ατρόμητος στις πρώτες βαθμολογίες θέσεις. Στοχεύουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι και να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο και πάλι στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μια χρονιά στην οποία ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο κι αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας. Είναι χαρά μας που θα τον έχουμε πάλι δίπλα μας και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου. Η φετινή προσπάθεια πρέπει να γίνει από όλους μαζί, γιατί έτσι θα είμαστε και πιο δυνατοί”».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό