25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Αρτέτα δεν έχει καμία αμφιβολία περί GOAT στο δίλημμα Κριστιάνο ή Μέσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μικέλ Αρτέτα κλήθηκε να δώσει απάντηση και την έδωσε… πεντακάθαρα. Ο προπονητής της Άρσεναλ έχρισε τον Λιονέλ Μέσι ως τον δικό του GOAT του ποδοσφαίρου, θεωρώντας τον εαυτό του και τα παιδιά του τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν εδώ και τόσα πολλά χρόνια.

«Πάντα ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής ήταν ο Μέσι. Δεν μπορώ παρά να το παραδεχτώ. Για εμένα, και τους τρεις γιους μου, ισχύει ακριβώς το ίδιο. Έχουμε υπάρξει πολύ τυχεροί που είχαμε την ευκαιρία για τόσα πολλά χρόνια να τον απολαύσουμε. Κατά την άποψή μου, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Για εμένα, ο Μέσι είναι ο GOAT», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μικέλ Αρτέτα.

Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο ακολουθούν τελείως διαφορετικά πορεία τα τελευταία χρόνια, με τον Αργεντινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να συνεχίζει στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο Μέσι έχει «ολοκληρώσει» το ποδόσφαιρο και έχει πάει εκεί για την καλύτερη δυνατή συνταξιοδότηση, έχοντας μαζί του τον κολλητό του, Λουίς Σουάρες, αλλά και τους Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα.

Αντιθέτως, ο CR7 συνεχίζει τη δική του καριέρα στη Σαουδική Αραβία, όπου έχει ξεκινήσει να διανύει τον δρόμο προς τα 1.000 γκολ καριέρας. Ο Πορτογάλος σταρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 903 γκολ και συνεχίζει δυναμικά, με τον ίδιο να επιθυμεί να αγωνιστεί ακόμη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό