30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Αρκάς μας λέει καλημέρα υπενθυμίζοντας τα καθημερινά μας «θέλω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μια υπενθύμιση όλων τον «θέλω» που θα μπορούσε να επιζητά ένας άνθρωπος στη ζωή του επέλεξε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς για να μας καλημερίσει και να μας ευχηθεί καλή εβδομάδα.

Όπως αναφέρει, θα επιθυμούσε να έχει όσα νομίζουν οι άλλοι για εκείνον ότι έχει καταφέρει στη ζωή του. Μια ευχή που ισορροπεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και το επιθυμητό αλλά πάντα με το αίσθημα της πικρίας και του ανικανοποίητου ότι τελικά πασχίζουμε καθημερινά να κατακτήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Και αυτό διότι οι άλλοι έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για τον εαυτό μας.

Επί της ουσίας, υπενθυμίζει στον καθένα από εμάς ότι αλλιώς μας βλέπουν οι άλλοι και αλλιώς είμαστε στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να καλύψουμε την απόσταση και να ικανοποιήσουμε κάθε πτυχή της ζωής μας. Από το πώς εξιδανικευμένα μας βλέπουν οι γονείς και τα παιδιά μας, τι αντίληψη μπορεί να έχουν οι εργοδότες μας αλλά και το τι πιστεύει ο/η σύζυγος για εμάς…

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χαρακτήρας του Αρκά λέει δυνατά «Θα ήθελα να είναι τόσο ξεχωριστός, όσο πιστεύει η μάνα μου ότι είμαι, να είμαι τόσο έξυπνος και δυνατός όσο πιστεύει ο πεντάχρονος γιος μου ότι είμαι, να πληρώνομαι χωρίς να δουλεύω, όπως πιστεύει το αφεντικό μου ότι κάνω και να έχω τόσες εξωσυζυγικές σχέσεις όσες πιστεύει η γυναίκα μου ότι έχω!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό