19.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο Αραούχο δεν κατάφερε να… σώσει τον Μανόλο Χιμένεθ στην Τσέρο Πορτένο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί «παρελθόν» από τον πάγκο της Τσέρο Πορτένο, μετά από μόλις 6 μήνες. «Ήρθα επειδή με κάλεσε ο Μανόλο Χιμένεθ», είχε εξηγήσει ο Σέρχιο Αραούχο, κατά την άφιξή του στην Παραγουάη για να υπογράψει στην Τσέρο Πορτένο, ωστόσο δεν κατάφερε να τον βοηθήσει να διατηρήσει τη δουλειά του.

Ο Αραούχο αγωνίστηκε σε δύο σερί παιχνίδια βασικός, με το δεύτερο να είναι μία εντός έδρας ήττα με 3-0, που ξεσήκωσε για ακόμη μία φορά αντιδράσεις στην κερκίδα. Ο Αργεντινός φορ είχε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης στην ΑΕΚ και δεν βρισκόταν και στην ιδανική φυσική κατάσταση, ώστε να προσφέρει και να είναι επιδραστικός σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η γκρίνια από την μεριά των οπαδών ήταν τεράστια εδώ και αρκετές εβδομάδες, αφού υπήρχε μία δυσπιστία προς το πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ. Κάτι που συμμεριζόταν και η διοίκηση. Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ είχε αποδοκιμαστεί έντονα από τους οπαδούς της Τσέρο Πορτένο μετά από έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο, από μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Ο Χιμένεθ προσπάθησε, τότε, να εξηγήσει στον κόσμο πως επειδή υπάρχει διαφορά σε κατηγορία, δεν είναι δεδομένο πως η πρόκριση θα έρθει και εύκολα και χρησιμοποίησε μάλιστα και ένα αντίστοιχο παράδειγμα από εμπειρία του στην ΑΕΚ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό