21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Αντσελότι έγινε και επίσημα ο πρώτος στόχος της Εθνικής Βραζιλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Κάρλος Αντσελότι ως πρώτο στόχο για τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας όρισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες. Μάλιστα, ανέλυσε το σκεπτικό του για τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος αναμένεται το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης.|«Ο Αντσελότι συγκεντρώνει τον απόλυτο σεβασμό στις τάξεις όλων των παικτών. Όχι μόνο του Ρονάλντο ή του Βινίσιους Τζούνιορ, αλλά όλων των παικτών που έπαιξαν υπό τις οδηγίες του.

Εκτιμώ πολύ την ειλικρίνεια του, τον τρόπο που εργάζεται, αλλά και την διάρκεια του. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να συστηθεί. Είναι αναμφίβολα ένας κορυφαίος προπονητής, ο οποίος έχει πολλές επιτυχίες και ελπίζουμε ότι μπορεί να έχει ακόμα περισσότερες στο μέλλον» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είναι μόνο η κορυφαία επιλογή σε ότι αφορά τους παίκτες, αλλά και είναι κοινά αποδεκτός από τον κόσμο. Όποιον κι αν ρωτήσεις στην Βραζιλία, σε όποιο γήπεδο και αν πας, το όνομα του Αντσελότι είναι το πρώτο που ακούς για τον ιδανικότερο για τον πάγκο της Εθνικής. Ας έχουμε πίστη στον Θεό, ας περιμένουμε την ευκαιρία μας και θα δούμε τι θα γίνει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό