16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Αντετοκούνμπο θέλει έναν χρόνο ρεπό σε ελληνικό νησί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στην άλωση της Βοστώνης και το 3-2 που έφερε τα ”ελάφια” σε ρόλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας στο NBA. Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε τα κέφια του στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι και αποκάλυψε πως θα ήθελε έναν χρόνο ρεπό για να πάρει την οικογένειά του και να εξαφανιστεί σε ένα ελληνικό νησί. Μάλιστα με το χαμόγελο στα χείλη ρώτησε τους δημοσιογράφους αν προβλέπεται κάτι τέτοιο και αν θα πληρωνόταν κανονικά!

«Να επιστρέψει ο Μίντλετον για να πάρω ρεπό για έναν χρόνο. Ξέρετε εάν θα πληρώνομαι εάν πάρω έναν χρόνο ρεπό; Γνωρίζετε πώς λειτουργεί;» είπε αρχικά και συνέχισε:  «Θα εξαφανιζόμουν, αν γινόταν αυτό. Θα πήγαινα σ’ ένα ελληνικό νησί με την οικογένειά μου και θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο!»

Έπειτα, για το παιχνίδι, δήλωσε:

«Νιώθουμε πολύ καλά γι’ αυτό το break. Όμως έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας. Μακάρι να επιστρέψουμε στη Μιλγουόκι και να παίξουμε έτσι ώστε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να νικήσουμε. Δεν πρέπει ούτε να απογοητεύομαστε, αλλά ούτε και να ενθουσιαζόμαστε. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο που νικήσαμε, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό