20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ανταγωνιστής του Clubhouse άνοιξε σε όλο τον κόσμο

Ειδήσεις Ελλάδα

H Facebook ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε επίσημα τη λειτουργία των Live Audio Rooms σε δημιουργούς και δημόσια πρόσωπα παγκοσμίως.

Τα Live Audio Rooms πρόκειται για μια προσπάθεια της Facebook να ανταγωνιστεί τη δημοφιλή audio-only πλατφόρμα, Clubhouse. Σε ένα Live Audio Room, ο χρήστης – οικοδεσπότης που δημιουργεί ένα δωμάτιο, μπορεί να πραγματοποιήσει μια ομιλία σε ένα επιλεγμένο αριθμό χρηστών που θα οριστούν ως ομιλητές ή ως ακροατές. Η Facebook επιθυμεί να καταστήσει διαθέσιμη τη λειτουργία σε όλα τα δημόσια πρόσωπα, τους δημιουργούς και τα groups.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό για έναν έρανο ή για ΜΚΟ στα Live Audio Rooms. Οι ακροατές μπορούν να δείξουν την υποστήριξη ή την εκτίμησή τους στον οικοδεσπότη στέλνοντας αστέρια, ένα εικονικό νόμισμα του Facebook.

Προς το παρόν, η δυνατότητα να δημιουργήσεις chat room είναι αποκλειστική για iOS, αν και η εταιρεία δοκιμάζει τη δυνατότητα και για Android.

Τα Live Audio Rooms εμφανίζονται στο Facebook News Feed και οι χρήστες μπορούν επίσης να εγγραφούν για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν ένα Room ξεκινά. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τους υπότιτλους, να «σηκώσουν το χέρι» για να ζητήσουν να γίνουν ομιλητές και να στείλουν αντιδράσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό